Hvordan kobles arkitekters praksis til FN’s verdensmål?

Det vil Anders Christian Bregnballe (Friis & Moltke Architects), Suna Cenholt (Pluskontoret Arkitekter), Ewa Westermark (Gehl Architects) komme med deres bud på - på et webinar om verdensmål og arkitektur med særlig fokus på social bæredygtighed og verdensmålene 3: Sundhed og trivsel, 4: Kvalitetsuddannelse og 11: Bæredygtige byer og lokalsamfund.

På webinaret kan du se og høre om, hvordan de tre arkitektvirksomheder har indarbejdet disse mål i deres projekter, ydelser og strategi.

Webinar: Verdensmål og arkitektur - social bæredygtighed.
Dato: Den 5/11/2020 kl. 13.00 - 14.30.
Sted: Webinaret afholdes via Microsoft Teams.

Tilmeld dig nedenfor.

Arrangementet er for medlemmer af Danske Arkitektvirksomheder og deres medarbejdere, og er det første ud af tre webinarer om verdensmål og arkitektur under overskrifterne: Social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed.

Webinar om verdensmål og arkitektur

www.danskeark.dk / Webinarer om verdensmål og arkitektur

Er du interesseret i FN’s Verdensmål, og i hvordan de kan blive en driver i din virksomhed og dine projekter?

Så afholder Danske Arkitektvirksomheder i løbet af efteråret tre webinarer, hvor du får en introduktion til verdensmålenes potentialer i arkitekturen samt hører om, hvordan arkitektvirksomheder indarbejder verdensmålene i deres forretning og projekter.

Danske Arkitektvirksomheder sætter strøm til verdensmålene med en webinar-række på tre torsdage i november og december, om hvordan arkitektvirksomheder kan arbejde med FN’s 17 Verdensmål.

Tilmeld dig

www.danskeark.dk