Udvidelse af partnerkreds og ledelse i FRIIS & MOLTKE Architects

Pr. 1. marts 2018 indtræder Kim Flensborg som associeret partner, og Morten Mygind er udnævnt til associeret i FRIIS & MOLTKE Architects.

”Det er med stor glæde vi kan offentliggøre, at Kim Flensborg indtræder som associeret partner i FRIIS & MOLTKE Architects” siger adm. direktør Jens Ole Bahr og fortsætter ”Kim besidder den faglige tyngde og de kompetencer, vi har brug for i tegnestuens videre udvikling. Ansættelsen af Kim er en understregning af, at vi fortsat har fokus på at udvikle og styrke virksomhedens strategiske kerneområder og fortsætte den positive udvikling”.
 
Kim Flensborg er 56 år, arkitekt maa og tidligere mangeårig partner i arkitektfirmaet NORD. Her fungerede han som chef for tegnestuens konkurrence- og udviklingsafdeling med ansvaret for en række markante byggerier - passivhuset Enghuset i Gistrup, Kulturhuset Kappelborg i Skagen, Musikhus ved Aalborg Katedralskole samt adskillige boligopgaver inden for både nybyggeri og renovering.
 
”FRIIS & MOLTKE har i min optik altid hørt til blandt landets bedste formgivere, og jeg ser frem til at blive en del af det team, der skal være med til at konsolidere og udbygge virksomhedens position i det nordjyske” siger Kim Flensborg.
 
Det er en meget tilfreds direktør, Palle Hurwitz, der inviterer Kim Flensborg indenfor på Strandvejen i Aalborg – ”Kim arbejder med høj faglighed og kvalitet i sit arbejde – og har stærke kompetencer inden for designprocesser og projektledelse – kvaliteter vi vægter højt i vores daglige arbejde med at skabe innovativ og bæredygtig arkitektur. Med ansættelsen af Kim har vi fået den helt rigtige profil til at udvikle og realisere det store potentiale, som ligger i regionen – også i forhold til eksisterende bygherrer og øvrige samarbejdsrelationer”.
 
Som en naturlig følge af udviklingen i tegnestuens aktiviteter på Sjælland er Morten Mygind blevet udnævnt til associeret. Han har gennem det seneste år fungeret som tegnestuechef for afdelingen i København.
 
FRIIS & MOLTKE Architects har afdelinger i Aarhus, Aalborg og København og beskæftiger over 70 medarbejdere.

Udvidelse af partnerkreds og ledelse