FRIIS & MOLTKE udnævner ny segmentspecialist indenfor uddannelse

Berith Skinhøj Pedersen, arkitekt og DGNB-konsulent, er udnævnt til FRIIS & MOLTKEs seneste segmentspecialist inden for uddannelse.

“Berith er en dygtig arkitekt, og hun har gennem sit arbejde i vores konceptafdeling vist, at hun besidder en særlig evne og passion inden for uddannelsessegmentet. Hun skal være med til at udbrede tegnestuens viden på området i tæt samarbejde med vores kunder og videreudvikle og kvalificere tegnestuens faglige viden inden for uddannelsesområdet sammen med nuværende segmentspecialist Thomas Ushus og segmentchef Mogens Husted Kristensen” siger FRIIS & MOLTKEs adm. direktør Anders Christian Bregnballe.

”Det ligger mig meget på sinde at skabe og italesætte rammerne for det gode læringsmiljø, den enkeltes trivsel og en proces, som får alle med. Jeg glæder mig derfor over at skulle bidrage yderligere til segmentarbejdet og fremtidens uddannelsesbyggeri, imens jeg fortsat vil arbejde for, at tegnestuens uddannelsesprojekter baserer sig på den nyeste faglige viden inden for området.”, udtaler Berith Skinhøj Pedersen.

FRIIS & MOLTKE arbejder med segmentspecialister inden for områderne bolig-, uddannelses-, pleje- og hospitalsbyggeri for at kunne tilbyde vores kunder den nyeste viden og bedste kvalitet inden for de respektive områder. Dette understøttes af vores viden- og værdistrategi, hvis formål er at skabe et innovativt fagligt miljø, der er attraktivt for bygherrer, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Segmentspecialist indenfor uddannelse
Berith Skinhøj Pedersen, segmentspecialist på uddannelse