Indvielse af ny administrationsbygning til DIN Forsyning

DIN Forsynings administrationsbygning i Esbjerg blev indviet den 17. august. Indvielsen blev markeret med en række taler heriblandt fra en tilfreds bestyrelsesformand i DIN Forsyning, borgmester Erik Buhl, der sluttede af med ordene: ”Det er et særdeles flot resultat, vi står med i dag – tak for et godt stykke arbejde”.

Idéen bag udarbejdelsen af DIN Forsynings nye administrationsbygning har været at skabe et hus med en stærk arkitektonisk karakter, som giver en klar profil og som samtidig danner fleksible rammer om de forskellige aktiviteter og opgaver, som de enkelte afdelinger i huset har. I bygningens indretning er der fokuseret på, at funktions- og nærhedskrav optimalt kombineres med ambitionen om en attraktiv og moderne arbejdsplads, hvor medarbejdertrivsel er i centrum.

Domicilet består af to bygningsdele i henholdsvis en og to etager, der 'smelter sammen' omkring et centralt atrium. Bygningen er integreret i de omgivende grønne områder med græsbeklædte tagflader, der rejser sig skrående op fra jorden. 


Bygningen er opført i overensstemmelse med energikravene i BR2020, og Indstillingsprocessen til DGNB Guld certificering er i gang.

Udover FRIIS & MOLTKE består rådgivergruppen af Ingeniør'ne og Move Arkitektur. 

Indvielse af ny administrationsbygning til DIN Forsyning

DIN Forsyning / Timelapse video

Opførelse af nyt domicil, juli 2016 – juli 2017

Timelapse video, DIN Forsyning

Se video

DIN Forsyning