Indvielse af Hospice Vangen

Det nye Hospice Vangen i Nørresundby står nu færdigt og blev officielt indviet i torsdags, hvor H.K.H. Kronprinsesse Mary klippede snoren til det nye hospice.

Det nye hospice rummer 15 sengepladser samt det palliative team fra Aalborg Universitetshospital og sikrer optimale rammer for patienter, pårørende og personale.

”Vi har i udviklingen af projektet gjort os mange tanker og overvejelser i bestræbelserne på at skabe de allerbedste rammer for mennesker i livets sidste fase, fortæller partner og direktør Palle Hurwitz fra FRIIS & MOLTKE – ”fra begyndelsen har den arkitektoniske grundidé været at skabe et hus, der tager imod og beskytter – et sted med mulighed for familieliv, samtale, ro og fordybelse. Vi er både glade og stolte over at se, hvor godt huset er blevet modtaget og vil gerne takke Region Nordjylland for et godt samarbejde.”

FRIIS & MOLTKE vandt i samarbejde med Konsortiet TRIGON A/S opgaven om det nye Hospice Vangen. Det er planlagt, at de første patienter flytter ind sidst i denne måned.

Indvielse af Hospice Vangen
H.K.H. Kronprinsessen klipper snoren til det nye hospice, under stor bevågenhed 

Hospice Vangen - center for lindrende behandling

Den arkitektoniske grundidé har været at skabe et hus, der tager imod og beskytter - som giver mulighed for familieliv, samtale, ro og fordybelse for mennesker i den afsluttende fase af livet. Samtidig skal det være et hus, der på bedste måde understøtter den nødvendige sundhedsfaglige ekspertise og pleje. Det overordnede indtryk skal være nedtonet, imødekommende og nærværende.

Læs mere om projektet

Hospice Vangen