FRIIS & MOLTKE Architects vinder Steno Diabetes Center Nordjylland

Region Nordjylland har netop offentliggjort det rådgiverteam, der skal stå i spidsen for at udforme det nye Steno Diabetes Center Nordjylland. Holdet består af FRIIS & MOLTKE Architects som totalrådgiver og med Rambøll og Møller & Grønborg som underrådgivere.

Etableringen af det nye Steno Diabetes Center Nordjylland, som sker i et tæt samarbejde mellem Region Nordjylland og Novo Nordisk Fonden, bliver en del af det nationale netværk af diabetescentre i regionerne i Danmark.

”Vi er stolte over, at vi er blevet valgt til endnu en sundhedsopgave” udtaler direktør i FRIIS & MOLTKE, Palle Hurwitz ”Det er en utrolig spændende og attraktiv opgave, som venter forude – og hele teamet glæder sig til at udvikle dette visionære projekt”.

Det nye center skal fungere som regionens nye kraft- og videnscenter for diabetesbehandling, -forskning, -uddannelse og tværsektionelt samarbejde. Ambitionen er at opbygge verdens bedste tilbud om forebyggelse og behandling af diabetes og sikre, at dansk diabetesbehandling og -forskning forbliver internationalt førende. Projektet anslås til i alt ca. 7.000 m² og skal stå færdigt i 2022.

FRIIS & MOLTKE vinder Steno Diabetes Center Nordjylland
Patienterne mødes i et miljø, hvor nøgleordene er tryghed, overskuelighed og diversitet  
Render1
Variation nedtoner institutionspræget og medvirker til et meningsfuldt og genkendeligt miljø 
Redner2
Små nicher og grønne ”lommer” inviterer til korte uformelle møder