FRIIS & MOLTKE er prækvalificeret til tre opgaver

PRÆKVALIFICERET TIL NYT GYMNASIUM I ALBERTSLUND
I et team med MT Højgaard, GHB Landskabsarkitekter og Spangenberg & Madsen er FRIIS & MOLTKE blevet prækvalificeret til konkurrencen om at tegne et nyt gymnasium i Albertslund til NEXT - Uddannelse København. Ambitionen for Vestskovens Gymnasium, som det nye gymnasium kommer til at hedde, er et topmoderne gymnasiecampus med optimale rammer for teknologi- og teknikfag samt faciliteter til innovativ undervisning. Byggeriet bliver på ca. 10.500 m² og i alt er fem teams prækvalificeret.

PRÆKVALIFICERET TIL PLEJECENTER I NORGE
På en smuk kuperet grund ønsker Tønsberg Kommune i Norge at opføre et nyt plejehjem. FRIIS & MOLTKE er i samarbejde med de norske tegnestuer, Spir og Gullik Gulliksen, netop blevet prækvalificeret til plan- og designkonkurrencen. Projektet skal bl.a. indeholde 120 ældre- og demensboliger, dagscenter, fællesfunktioner, sansehave m.v. Der skal i udformningen af projektet være stort fokus på at skabe optimale rammer for beboere med demenssygdom.

PRÆKVALIFICERET TIL RAMMEAFTALE DOMEA
Sammen med vores team bestående af Ginnerup Arkitekter, Møller & Grønborg, Spangenberg & Madsen og Rønslev er FRIIS & MOLTKE blevet prækvalificeret til udbuddet om totalrådgivning til Domea Vest, rammeaftale om nybyggeri. Rammeaftalen omfatter teknisk rådgivning og bistand i forbindelse med nybyggeri af ejendomme administreret af Domea.

FRIIS & MOLTKE prækvalificeret til tre opgaver