FRIIS & MOLTKE Architects søger skitserende arkitekt

Vi søger en dygtig skitserende arkitekt, som vil bidrage til og styrke tegnestuens faglige udvikling. Du vil blive en del af et stærkt, fagligt miljø i vores udviklingsafdeling i Aarhus og komme til at arbejde med en bred vifte af forskellige projekter. Du kommer til at indtage en central rolle i forhold til konceptudvikling og sikre den røde tråd i tegnestuens forskelligartede projekter.

Vi forestiller os:

  • 5 års relevant erfaring med konceptudvikling af konkurrencer og udviklingsprojekter
  • Erfaring som projektleder i konkurrencer og kan varetage den tværfaglige dialog med samarbejdspartnere samt administrere et internt projektteam
  • Er en stærk formgiver med lyst til at skabe visionær og bæredygtig arkitektur
  • Engageret og dygtig kommunikator
  • God til at formidle dine visioner
  • Rutineret bruger af Adobe-pakke, AutoCad og Rhino

 

FRIIS & MOLTKE Architects er en værdibåren tegnestue med stærke skandinaviske rødder. Siden tegnestuens grundlæggelse i 1954 har vores mission været at bidrage til værdiskabelse for samfundet gennem dialog og nytænkning. Vi har fokus på at udvikle og omsætte vores idéer til fremtidssikrede bæredygtige løsninger, der rækker langt ud i fremtiden. Vores medarbejderstab består af i alt 50 dedikerede medarbejdere, der arbejder ud fra en fælles målsætning om at yde den bedste rådgivning.

 

Har du lyst til at blive en del af en kreativ organisation i et uformelt arbejdsmiljø med engagerede kollegaer, skal du sende din ansøgning med relevante bilag til AAR_koncept@friis-moltke.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Thomas Ruus tel. 4194 7062 eller mail trc@friis-moltke.dk.

FRIIS & MOLTKE Architects søger skitserende arkitekt