FRIIS & MOLTKE Architects søger praktikanter

Vi søger dygtige og engagerede arkitektpraktikanter til vores tegnestuer i Aalborg.

 

FRIIS & MOLTKE Architects er en værdibåren tegnestue med stærke skandinaviske rødder. Siden tegnestuens grundlæggelse i 1954 har vores mission været at bidrage til værdiskabelse for samfundet gennem dialog og nytænkning. Vi har fokus på at udvikle og omsætte vores idéer til fremtidssikrede bæredygtige løsninger, der rækker langt ud i fremtiden. Vores medarbejderstab består af i alt 50 dedikerede medarbejdere, der arbejder ud fra en fælles målsætning om at yde den bedste rådgivning.

 

Som arkitektpraktikant vil du indgå i et engageret og erfarent team, hvor du vil få mulighed for at prøve kræfter med fagets mange aspekter. Vi løser opgaver gennem fælles sparring og i et tæt samarbejde, hvor dine inputs og dit engagement vil blive værdsat. Du vil komme til at deltage i daglige aktiviteter som idé- og konceptudvikling, bygherremøder, projekteringsmøder mv. og vil indgå som en naturlig del af det daglige arbejde og fællesskab. Vi arbejder primært i programmerne AutoCAD, Revit, Sketchup, Rhino og Adobe-pakken.  Vi kan tilbyde dig en spændende og oplevelsesrig praktikperiode på en tegnestue, hvor det arkitektfaglige ambitionsniveau er højt.

 

Har du lyst til at blive en del af en kreativ organisation i et uformelt arbejdsmiljø med engagerede kollegaer, skal du sende din ansøgning med relevante bilag til AAR_arkpraktik@friis-moltke.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Thomas Ruus tlf. 4194 7062 eller mail trc@friis-moltke.dk.

 

FRIIS & MOLTKE Architects søger praktikanter