Dublin Waste to Energy nomineret til Irish Concrete Society Award

Affaldsforbrændingsanlægget Dublin Waste to Energy er nomineret til den prestigefyldte Irish Concrete Award i kategorien Infrastructure.

Dublin Waste to Energy ligger på halvøen Poolbeg Peninsula i tæt kontakt til det centrale Dublin. Anlægget blev åbnet i  2017 og står som en markant enhed i det industrielle landskab. Værket omsætter ikke-genanvendeligt affald til energi og fjernvarme til Dublin i takt med udbygningen af byens fjernvarmenet. Flyveaske og slagger anvendes i vej- og cementindustrien.

FRIIS & MOLTKE Architects har designet anlægget i tæt samarbejde med Ørsted (tidligere Dong Energy) og anlægget er blevet opført  af Covanta Energy, som også skal drive anlægget. Vi er stolte og glade over nomineringen, der sender et signal om, at forbrændingsanlægget er taget godt imod og allerede har sat sit præg på Dublin.

The Irish Concrete Society står bag prisuddelingen, der har været en tilbagevendende begivenhed gennem de sidste 35 år. Målet med prisuddelingen er at fremhæve eksemplarisk brug af beton i forskellige typer af byggerier i Irland.

Vinderne bliver offentliggjort den 24. marts til Irish Concrete Society Annual Awards i Dublin. Se listen over alle nominerede.

Læs mere om Dublin Waste to Energy.

Dublin Waste to Energy nomineret til Irish Concrete Society Award