COVID-19 / FRIIS & MOLTKE holder åbent

Hos FRIIS & MOLTKE følger vi myndighedernes anbefalinger for at afbøde konsekvenserne af corona-virus. Det betyder, at vi stadig arbejder og er fuldt tilgængelige, dog opretholder vi delvist vores arbejde fra hjemmearbejdspladser. 

Konkret har vi blandt andet iværksat følgende tiltag:

- I afdelingerne i Aalborg og Aarhus vil man ikke længere blive mødt af vores piccoliner. Disse tager heller ikke længere hovedtelefonen. Istedet bedes I kontakte jeres kontaktpersoner direkte. Kontaktinfo findes her på hjemmesiden.

 -Vores dialog med bygherrer og andre samarbejdspartnere foregår via telefonen og på online møder (Skype). Vi deltager normalt ikke i fysiske møder eksternt.

 -Vi følger de retningslinjer, der løbende bliver meldt ud fra myndighederne samt de anbefalinger til corona-tiltag og -forholdsregler, der kommer fra Dansk Industri.

-Vi vil som udgangspunkt leve op til alle indgåede aftaler og således gøre vores for, at byggeriet og projekter kan køre videre til trods for den alvorlige situation. Vi ser frem til en fortsat god dialog med vores kunder og samarbejdspartnere.

COVID-19 / FRIIS & MOLTKE holder åbent